torstai 28. tammikuuta 2010

Laukkakutsuja väsäillen

Pikkuhiljaa yritän saada normaalin elämän pyörimään ja palailla myös tänne virtuaalimaailmaan. Kaikki kun tuntuu nyt seisovan. Yhdenkään hevosen sivuja en ole saanut tehtyä, saati sitten paljon muutakaan. No, positiivista on, että sain kaikkien järjestämieni laukkojen tulokset vihdoin ja viimein sivuille ja pääsin tekemään uusia kutsuja.

Ja siitä pitikin sitten enemmän löpistä, tuleepahan edes jotain täytettä tännekin blogiin. Elikkäs, anoin ainakin 40 uutta kutsua tänään, toivottavasti ne lisätään piakkoin kalenteriin, sillä osa kisoista pidetään jo 3. helmikuuta, ja olisi kiva saada niihinkin osallistujia. 
   Minä kun vielä yritin pitää tuon kutsujen määrän mahdollisimman vähäisenä, eikä niitä loppujen lopuksi edes tullut paljon - about 4-6 kutsua per ryhmä plus risuestelaukat, jotka ykkösryhmän lähtöjen kanssa ovat Ameliessa ihan uusi juttu. Kyllä niitä sitten tuli ihan kiitettävä määrä, mutta onpahan taas ainakin lähtöjä. Helpompi anoa iso kasa kerralla kun muutamia kutsuja silloin tällöin.

Kutsujen ulkonäkökin hieman muuttui, kiitos Ionicin blogin asiallisesta tekstistä kisakutsuihin liittyen. Vanhaa kutsua voi tarkastella esimerkiksi tästä, ja uutta taasen tästä. Otsikko ainakin kertoo nyt paremmin mitä tapahtuu ja milloin, ja myös jo pelkästään omaksi helpotukseksi lisäsin rahavoittojen summat osallistujien ja tulosten yhteyteen, ettei tarvitse koko sivua rullailla ylöspäin tuloksia kirjoitellessa. Itseä se ainakin rassaa ihan suunnattomasti, varmasti myös muita. Ei sitä nimittäin jaksa opetella ulkoa kaikkien tasojen palkintosummia, vaikka allowance ja maiden menevätkin jo ihan ulkomuistista !

Lähtöjäkin on tosiaan tullut kiitettävästi lisää. Minä kun aluksi luulin, että yhdessä kisassa saa järjestää vain 10 lähtöä, ja kun asiaa kysäisin niin taisi rajoitus olla 15 tai 16. Saa nähdä tuleeko lähtöihin sitten osallistujia, kun on paljon vaihtelua matkoissa. 
   Yhä yritän pitää maidenin ja allowancen määrän suurempana kuin grade-tason lähtöjen, nurmikisoja on otettu mukaan ja pitkiä matkoja ainakin ykkösryhmäläisille. Vaihtelua matkoihin siis löytyy ja toiveita otetaan yhä vastaan seuraavia kutsuja varten. Itse kun en ole järin hyvä sompaamaan nurmen ja hiekan välillä, minulle on ihan sama millä hevoseni kisat juoksevat. Siksi siis noissa nykyisissäkin kutsuissa ne voivat mennä vähän hassusti, vähän silmät kiinni tuppasin niitä sinne kirjoittelemaan.

Odotan kyllä innolla, että tämä CAS-vuosi vaihtuisi, omat hevoset on suurinosa jo tauolla ja pitäisi uusia tuoda, että pääsisi maideniin osallistumaan. Muutama uusi quarter ja arabi onkin kehissä, mutta kun rupee muistiotkin täyttymään hevosten määristä, puolelta laukkureista kun puuttuu sivut ihan kokonaan.

No, pitää yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja päivittää laukkahevoset kuosiin.

3 kommenttia:

  1. Hei,
    Muistathan, että kutsut anotaan nykyisin (tai on jo jonkin aikaa anottu) vähintään 2 viikkoa ennen VIP:tä ;)

    VastaaPoista
  2. Mä oon vähän jo innostunu laukkureista :D Hitsi vaan et just niistä toisista maideneista joihin osallistuin ei vielkään oo tullu tuloksia.

    VastaaPoista
  3. Eihä ne ollu mun pitämät ? :D

    VastaaPoista